Cotlete de vitel moldovenesti

Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlete
  • 5 linguri ulei
  • 300 gr rosii
  • sare
  • piper
  • 2 vinete
  • patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare

Cotletele moldovenesti sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne de vita se prajesc cotletele in ulei incins, pe ambele parti. Se taie vinetele felii si se dau prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. In uleiul ramas se pun rosiile curatate si taiate sferturi, se adauga sare, piper, verdeata si usturoiul tocat marunt. Se lasa la inabusit, apoi se adauga cotletele, se toarna vinul si se pun vinetele. Se introduce totul in cuptor si se lasa 10 minute.


Cotletele de vitel moldovenesti se servesc calde.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec economic cu mere

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Deyu. 

Desert chec economic cu mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii