Pentru cotlete delicioase cu sos picant de rosii si vin intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte.
Pentru cotlete delicioase cu sos picant de rosii si vin intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul. Cotletele se presara cu cimbru si menta, tocate; se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, in cratita acoperita.
Am pregătit această prăjitură în aşteptarea nepoţeilor mei, Iorgo şi Efi, aşa că ce nume era mai potrivit...
Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si EfiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj