1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm. 3. Curatati, spalati s
1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa.
2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm.
3. Curatati, spalati si taiati ceapa in segmente de circa 3 cm.
4. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet, din loc in loc si impanati-le cu bucati de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de rozmarin si frunze de salvie.
5. Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si piper.
6. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati uleiul ramas, vinul si supa de legume.
7. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute.
Se serveste cald
Reteta de mai jos am vazut-o in treacat pe un post TV. Si, din amintiri, am pregatit-o si eu. A iesit delicioasa!
Friptura de porc cu bere neagraIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa