Cotlete impanate

1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm. 3. Curatati, spalati s

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati intregi de cotlete de miel cu os
  • 2 morcovi mari
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 leg. usturoi verde
  • 4-5 fire de rozmarin
  • 5-6 frunze de salvie
  • 100 ml ulei
  • 500 ml supa de legume
  • 250 ml vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa.

2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm.

3. Curatati, spalati si taiati ceapa in segmente de circa 3 cm.

4. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet, din loc in loc si impanati-le cu bucati de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de rozmarin si frunze de salvie.

5. Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si piper.

6. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati uleiul ramas, vinul si supa de legume.

7. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute.
Se serveste cald

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...