1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa. 2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere 3. Pune
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa.
2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere
3. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la foc potrivit, impreuna cu vinul si foile de dafin, pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
4. Tocati marunt ceapa curatata si spalata, dupa care amestecati-o intr-un castron cu fisticul sfaramat.
5. Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamanie stoarsa.
6. Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.
7. Puneti din nou tava in cuptorul incins si mai lasati 5 minute la foc iute.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare
Reteta asta o am de la mama nasului nostru de cununie, de aceea i-am zis ''Prajitura Hortansa'', din respect pentru aceasta...
Desert prajitura HortansaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa