1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa. 2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere 3. Pune
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa.
2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere
3. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la foc potrivit, impreuna cu vinul si foile de dafin, pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
4. Tocati marunt ceapa curatata si spalata, dupa care amestecati-o intr-un castron cu fisticul sfaramat.
5. Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamanie stoarsa.
6. Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.
7. Puneti din nou tava in cuptorul incins si mai lasati 5 minute la foc iute.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii