Creier cu sos de rosii si pesmet

Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna cu trei linguri ulei, tre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr creier
  • 3 linguri ulei
  • pesmet
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 1 foaie dafin
  • faina
  • verdeata
  • 3 linguri otet
  • piper
  • sos de rosii
  • sare

Mod de preparare

Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna cu trei linguri ulei, trei linguri otet, 1 foaie de dafin, sare, piper, ceapa si verdeata tocata. Se lasa timp de o ora la marinat iar apoi se scot feliile de creier si se dau prin faina, ou batut si la final pesmet. Dupa aceea se pun la prajit in ulei incins.


Se servesc cu sos de rosii si patrunjel verde presarat deasupra.

Alte retete:

Ciulama de ciuperci

Placinta de dovleac

Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle umplute (reteta video)

chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.

Chifle umplute (reteta video)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa