Pentru creier de vita pane creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire, se spala si se tine in apa rece cu sare timp de 20 de minute.
Pentru creier de vita pane creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire, se spala si se tine in apa rece cu sare timp de 20 de minute, pentru eliminarea sangelui. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern. Morcovii si ceapa se fierb timp de 20 de minute cu piper boabe, otet, sare si foi de dafin. Spuma se indeparteaza. Se adauga creierul si se fierb impreuna inca 15 minute. Se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire, creierul se portioneaza in 10 bucati. Fiecare bucata se trece prin faina, ou batut si pesmet. Se modeleaza in forma lunguiata. Se rumeneste in ulei fierbinte.
Creierul de vita pane se serveste cald, cate 2 bucati la portie.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa