Creierul se curata si se fierbe cu apa calda, apoi se scoate si se curata de pielite. Separat se pregateste pe foc mic un sos din unt, faina si lapte,
Creierul se curata si se fierbe cu apa calda, apoi se scoate si se curata de pielite. Separat se pregateste pe foc mic un sos din unt, faina si lapte, amestecand cu o lingura de lemn compozitia in timpul fierberii.
Se unge o forma de sticla incasabila cu unt, se asaza creierul taiat felii groase, se acopera cu sos alb care se sareaza si se pipereaza dupa gust. Peste mancare se rade cascaval, apoi se introduce in cuptorul cald, pentru o jumatate de ora pana cand se rumeneste usor.
Se serveste fierbinte, taiat felii groase.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Castraveti bulgaresti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa