Creier taranesc cu ceapa

Pentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • creier de porc - 500 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Dupa ce s-a fiert, creierul se lasa sa se raceasca si se taie felii potrivite. Ceapa se caleste in ulei. Dupa rumenire, se adauga creierul taiat felii. Se presara piper, sare si se rumenesc impreuna.

Creierul taranesc cu ceapa se serveste cald.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa