Pentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Dupa ce s-a fiert, creierul se lasa sa se raceasca si se taie felii potrivite. Ceapa se caleste in ulei. Dupa rumenire, se adauga creierul taiat felii. Se presara piper, sare si se rumenesc impreuna.
Creierul taranesc cu ceapa se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii