Crema din carne de pui

Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • supa de oase - 1
  • 5 l sau 1
  • 5 l apa
  • 3 cuburi MAGGI de gaina
  • carne de pui - 400 g
  • lapte - 200 g
  • oua - 2 galbenusuri
  • margarina - 25 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste. Se prepara supa de oase, care se fierbe impreuna cu carnea de pui si sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta, se scoate, se dezoseaza si se taie cuburi mici. Galbenusurile se amesteca cu lapte si sare si se toarna in supa. Se mai fierb 10 minute. Se adauga bucati de margarina.

Crema din carne de pui se serveste fierbinte, cu cuburi mici de carne.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca