Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste.
Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste. Se prepara supa de oase, care se fierbe impreuna cu carnea de pui si sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta, se scoate, se dezoseaza si se taie cuburi mici. Galbenusurile se amesteca cu lapte si sare si se toarna in supa. Se mai fierb 10 minute. Se adauga bucati de margarina.
Crema din carne de pui se serveste fierbinte, cu cuburi mici de carne.
Iubesc sa gatesc la noua mea jucarie! :X
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj