Cremvusti la cuptor

Amestecam untul, faina, sare si lapte, pana devine o pasta uniforma si apoi fierbem. In acest sos Bechamel punem 350 g cascaval ras, apoi punem jumat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 1 lingurita de sare
  • 5 dl lapte
  • 400-450 g cascaval ras
  • pasta de rosii
  • 8 crenvursti (pentru 4 persoane)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Amestecam untul, faina, sare si lapte, pana devine o pasta uniforma si apoi fierbem. In acest sos Bechamel punem 350 g cascaval ras, apoi punem jumatate intr-un vas termorezistent uns cu unt. Peste acesta intindem un strat de pasta de rosii si jumatati de crenvursti. Punem piper, acoperim cu sos Bechamel si presaram 50-100 g cascaval ras. Coacem in cuptor preincalzit aprox. 15 minute.
Alte retete carne recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Ghiveci cu pui la oala de lut

Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.

Ghiveci cu pui la oala de lut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa