Creierul se spala, se curata de pielite,intr-un vas cu apa rece se spala si se tine 20 minute in apa rece cu sare,pentru eliminarea sangelui si se fie
Creierul se spala, se curata de pielite,intr-un vas cu apa rece se spala si se tine 20 minute in apa rece cu sare,pentru eliminarea sangelui si se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere,se raceste,se scurge de apa si se taie bucati.Ouale se spala,se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Patrunjelul verde se curata,se spala, se scurge si se taie marunt. Sosul tartar se prepara, folosind reteta respectiva. Creierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde,se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina,ou,pesmet si se rumenesc in ulei.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie cu sos tartar. rSe serveste cald.
Am gasit macrou(de fapt nu stiam ca e macrou ,dar traiasca google :)) ) proaspat si cum nu am mai mancat de o viata peste...
Macrou prajitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa