Pentru crochete din carne de pui cu mazare ceapa si morcovii se curata, se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Un ou se fierbe tare, se curata si se taie marunt.
Pentru crochete din carne de pui cu mazare ceapa si morcovii se curata, se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Un ou se fierbe tare, se curata si se taie marunt. Faina si pesmetul se cern. Se prepara soté-ul de mazare. Puiul se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa si morcovii. Puiul fiert se raceste, se dezoseaza; carnea se taie cuburi mici. in 50 g unt incalzit se adauga 100 g faina dizolvata in 100 ml lapte rece si sare; din laptele ramas se prepara un sos alb, care se amesteca cu carnea de pui, oul fiert, piperul si se lasa la racit. Din aceasta compozitie se fac crochete in forma de batoane lungi de 5 cm, care se trec prin faina, oua batute, pesmet si se rumenesc in untura.
Crochetele din carne de pui cu mazare se servesc calde, cu garnitura de mazare soté.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa