Se amesteca intr-un vas carnea, oul, piinea, 1/4 cana apa, sare si piper. Se formeaza mingiute care se prajesc rapid. Se scurg de grasimea in exces si
Se amesteca intr-un vas carnea, oul, piinea, 1/4 cana apa, sare si piper. Se formeaza mingiute care se prajesc rapid. Se scurg de grasimea in exces si se asaza intr-un vas. Se adauga supa, 1/2 cana apa, ketchup, ceapa, sosul si usturoiul. Se amesteca bine. Se lasa 5 minute sa fiarba. Se adauga smintina, amestecindu-se.
Se servesc cu spaghete sau orez
De mult ma tenta si vroiam sa fac aceasta reteta de aluat. Dacă te duci în India și comanzi un Cheese Naan,...
Naans cu branza topitaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura