Se curata si se zvanta bine curcanul. Se indeparteaza putin pielea de pe piept si se introduce rozmarin, maghiran si salvie. In interiorul curcanului
Se curata si se zvanta bine curcanul.
Se indeparteaza putin pielea de pe piept si se introduce rozmarin, maghiran si salvie.
In interiorul curcanului se introduce marul, ceapa si tulpina de telina .
Se pudreaza cu sare, piper si se aseaza pasarea cu pieptul in sus in tava.
Se unge curcanul cu unt topit, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul bine incins la foc potrivit.
Curcanul este gata dupa aproximativ 3 ore.
Dupa cele 3 ore se unge curcanul cu sos format din ulei, coniac, sare si piper si se lasa sa se friga in continuare.
Cu 15 minute inainte de a fi gata, se indeparteaza folia de aluminiu pentru a se rumeni frumos.
Se serveste cu salata din rosii, salata verde si castraveti.
Acest tort a fost facut la comanda, unui baietel dragalas de 3 anisori. Am avut mana libera sa fac ce cred eu si am ales sa...
Tort pt copii cu doua feluri de ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj