Pentru dovlecei cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi mari.
Pentru dovlecei cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde si mararul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si, adaugand treptat restul de 350 ml apa, se fierb timp de 50 minute. Dovleceii se inabusa separat in 50 ml ulei cu 50 ml apa; se adauga carnea cu sos, rosii, jumatatea de cub MAGGI, piper, sare si se continua fierberea cca 20 minute. Se presara marar verde.
Dovleceii cu carne de vita se serveste calzi, cu patrunjel verde deasupra.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti