Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.
Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cantitatea de apa ramasa (150 ml) si se continua fierberea. Cand carnea este aproape fiarta se adauga suc de rosii, dovlecei, rosii, cubul MAGGI, piper si se fierb impreuna 5 minute.
Dovleceii cu carne de vitel se serveste calde, cu patrunjel verde deasupra.
Chiftelutele marinate vor fi mereu in topul preferintelor noastre. Avand carne de porc, am evitat prajirea si am...
Chiftelute marinate in sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj