Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc.
Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cantitatea de apa ramasa (150 ml) si se continua fierberea. Cand carnea este aproape fiarta se adauga suc de rosii, dovlecei, rosii, cubul MAGGI, piper si se fierb impreuna 5 minute.
Dovleceii cu carne de vitel se serveste calde, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii