Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella

Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • dovlecei 500g
  • piept pui 200g
  • ceapa 1 buc
  • ardei 1 buc
  • masline fara samburi 50 g
  • cas 50 g
  • 1 ou
  • usturoi 20 g
  • sare
  • piper
  • rosii
  • mozzarella 50 g

Mod de preparare

Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla. Dovleceii se spala, se curata si se gauresc in interior. Pieptul de pui, ceapa, ardeiul si usturoiul se toaca marunt. Se apoi adauga casul, oul, sare si piper, iar apoi maslinele taiate marunt.
Dovleceii se umplu cu compozitia tocata, dupa care se pun intr-o tava si se introduc in cuptor timp de 25 -30 minute.
Pana se se coc dovleceii, se iau rosiile se taie in doua si se adauga mazzarella.
Dupa 15 minute de coacere se adauga rosiile in aceeasi tava si se mai lasa la cuptor pana la coacerea finala a dovleceilor umpluti.


Dovleceii umpluti se servesc calzi cu garnitura de rosii cu mozzarella sau alte garnituri usoare (brocolii, morcovi baby). Acest produs se foloseste ca si gustare calda sau preparat de baza pentru cei care tin o dieta usoara.
As folosi noul vas Vitesse pentru friptura de pe www.pentrugatit.ro

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de biscotti italienesti

Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...

Reteta de biscotti italienesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca