Pentru dovlecei umpluti deliciosi cu carne si orez se prepara tocatura ca pentru sarmale. Dovleceii se curata, se taie in curmezis, se scoate miezul.
Pentru dovlecei umpluti deliciosi cu carne si orez se prepara tocatura ca pentru sarmale. Dovleceii se curata, se taie in curmezis, se scoate miezul, se umplu bine cu tocatura ca sa treaca putin peste margini si se prajesc in tigaie. Se asaza apoi intr-o tava. Se prajeste faina in untura se adauga bulionul de rosii, smantana, 1 pahar de apa si sare. Se toarna sosul peste dovlecei si se dau la cuptor 30-40 minute.
Cand se servesc la masa, se presara cu marar tocat.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti