Pentru dovlecei umpluti deliciosi cu carne si orez se prepara tocatura ca pentru sarmale. Dovleceii se curata, se taie in curmezis, se scoate miezul.
Pentru dovlecei umpluti deliciosi cu carne si orez se prepara tocatura ca pentru sarmale. Dovleceii se curata, se taie in curmezis, se scoate miezul, se umplu bine cu tocatura ca sa treaca putin peste margini si se prajesc in tigaie. Se asaza apoi intr-o tava. Se prajeste faina in untura se adauga bulionul de rosii, smantana, 1 pahar de apa si sare. Se toarna sosul peste dovlecei si se dau la cuptor 30-40 minute.
Cand se servesc la masa, se presara cu marar tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa