ESCALOP DE PORC CU CIUPERCI

Se spala carnea, se taie in 8 felii, se bate fiecare felie, se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii subtiri.Intr-o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • File de porc 600gr
  • ulei 100ml
  • vin alb 200ml
  • ciuperci 250gr
  • unt 50gr
  • faina 50gr
  • piper 2gr
  • sare 10gr

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in 8 felii, se bate fiecare felie, se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii subtiri.Intr-o cratita cu ulei, se rumenesc bucatile de carne pe fiecare parte cate 4-5 minute, se scot pe un platou cand sunt gata si se tin la cald. Ciupercile se pun intr-un vas emailat impreuna cu untul, putina sare si 100ml de apa calda. Se scad la foc mic si se adauga vinul atunci cand nu mai au sos. Odata cu vinul se adauga peste ciuperci un sos obtinut din faina dizolvata in putina apa rece. Se adauga piperul si se mai fierb 15 minute. Cand ciupercile sunt gata, se rastoarna peste escalopuri si se servesc calde.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere

Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca