Escalop de porc Zingara

Pentru escalop de porc Zingara carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Sunca se taie felii subtiri (julien).

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 400 g/200 g
  • carne de porc - 500 g
  • sunca presata - 125 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • unt - 25 g
  • 1/2 cub de ciuperci MAGGI
  • vin rosu - 50 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • apa - 250 ml
  • sare si piper dupa gust
  • faina - 50 g

Mod de preparare

Pentru escalop de porc Zingara carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Sunca se taie felii subtiri (julien). Ciupercile proaspete se curata, se spala, se taie fasii subtiri (julien). Cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece, se taie felii subtiri. Faina se cerne. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Ciupercile se inabusa in unt, se adauga sunca, se continua inabusirea cca 5 minute. Compozitia formata se adauga peste carne impreuna cu jumatate de cub MAGGI, 250 ml apa, sare, piper si se fierb 8 minute. Spre finalul fierberii, se adauga vin.

Escalopul de porc Zingara se serveste cu patrunjel verde deasupra si diferite garnituri.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa