Escalop de vitel

Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel carnea s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 bucati de carne pentru snitele
  • ulei
  • o lingurita cu virf de mustar
  • 100 ml smintina
  • o lingurita de faina
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel carnea se stringe la prajit ), se trec prin putina faina si se prajesc in ulei fierbinte. se pastreaza aceste snitele calde pe un vas cu apa fierbinte. Se freaca mustarul cu faina, smintina, putina sare, se toarna amestecul in grasimea ramasa de la snitele, daca trebuie se mai adauga putina apa si se lasa sosul sa clocoteasca. Se pregateste separat, la alegere, un piure de cartofi sau sote de legume care se serveste drept garnitura la snitele, peste care se toarna sosul fierbinte.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post

Nu prea am folosit conserve de nici un fel, dar acum, cu varsta am prins de gustul lor. Astazi am facut mancare de fasole din...

Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea