Escalop de vitel

Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se sareaza, se dau prin faina, apoi prin albus de ou batut si pesmet. Se pun la prajit in unt fierbinte, pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 felii de carne
  • 1 lamaie
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 100 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se sareaza, se dau prin faina, apoi prin albus de ou batut si pesmet. Se pun la prajit in unt fierbinte, pe foc mic. Dupa ce s-au prajit, se stropesc cu zeama de lamaie si cu unt.


Se servesc cu garnitura de legume.

Alte retete:

Chiftele

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv tarta cu branza si legume

Ar fi fost ideala pentru pus la pachet langa un iaurt, dar .... nu a mai apucat! :D

Aperitiv tarta cu branza si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa