Escalop de vitel

Se taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin faina. Dupa ce s-au rumenit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de vitel
  • 250 gr unt
  • 30 gr faina
  • 100 gr zarzavat
  • 25 gr pasta de rosii
  • 200 ml vin rosu
  • 100 gr ciuperci
  • 400 gr sos spaniol
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin faina. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot si se pun in sosul spaniol, impreuna cu ciupercile taiate felii subtiri si vinul rosu si se lasa la fiert 10 minute.


Se serveste cald. Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...