Escalop de vitel

Se taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin faina. Dupa ce s-au rumenit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de vitel
  • 250 gr unt
  • 30 gr faina
  • 100 gr zarzavat
  • 25 gr pasta de rosii
  • 200 ml vin rosu
  • 100 gr ciuperci
  • 400 gr sos spaniol
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin faina. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot si se pun in sosul spaniol, impreuna cu ciupercile taiate felii subtiri si vinul rosu si se lasa la fiert 10 minute.


Se serveste cald. Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne Tocanita de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa