Escalop de vitel cu ciuperci

Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • ulei - 100 ml
  • ciuperci proaspete/conserva - 400 g/200 g
  • faina - 40 g
  • 1 cub MAGGI de ciuperci
  • unt - 25 g
  • carne de vitel - 600 g
  • vin alb - 50 ml
  • apa - 400 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie marunt). Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei. Se adauga 400 ml apa, cubul MAGGI si se fierb la foc moderat. Ciupercile se inabusa in unt si se adauga la sosul de carne. Se fierb inca 5 minute. La finalul fierberii se adauga vin.

Escalopul de vitel cu ciuperci se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii