Pentru escalop de vitel cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Morcovii si cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb.
Pentru escalop de vitel cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Morcovii si cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie cuburi (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie cuburi). Orezul se alege de impuritati, se spala. Patrunjelul verde, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Mazarea conserva se scurge de lichid, se spala. Bucatile de carne si ficat se trec prin faina (25 g) si se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Carnea se scoate separat si in jiul format se adauga 25 g faina dizolvata in 50 ml apa rece, cca 350 ml apa fiarta si se fierb 5-7 minute. Ciupercile se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa; se adauga la carne si sos. Se fierb cca 10 minute, laolalta cu jumatatile de cub MAGGI. La final, se adauga vin. Morcovii, cartofii fierti si mazarea se stropesc cu 25 g unt topit. Orezul se inabusa in unt, se adauga 200 ml apa fiarta si se mai fierb la cuptor timp de 10 minute, intr-un vas acoperit.
Escalopul de vitel cu ciuperci si vin alb se serveste cald, cu garnitura de legume si pilaf cu patrunjel verde deasupra.
Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa