Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperci

Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii de carne
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 100 gr unt
  • 1 ceapa
  • 3 linguri bulion de rosii
  • sare
  • piper
  • 300 gr ciuperci
  • 1 jumatate pahar vin alb

Mod de preparare

Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ciupercile si se pu la rumenit in untul ramas de la carne. Se adauga vinul, bulionul de rosii, sare, piper si putina zeama de carne. Sosul cu ciuperci se fierbe si dupa ce zeama a scazut se ia de pe foc.


Feliile de carne se servesc cu sos de ciuperci turnat deasupra si patrunjel verde tocat deasupra.

Alte retete culinare:

Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide