Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ci
Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ciupercile si se pu la rumenit in untul ramas de la carne. Se adauga vinul, bulionul de rosii, sare, piper si putina zeama de carne. Sosul cu ciuperci se fierbe si dupa ce zeama a scazut se ia de pe foc.
Feliile de carne se servesc cu sos de ciuperci turnat deasupra si patrunjel verde tocat deasupra.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii