Escalop mincinos

Se portioneaza carnea si se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie, se pune ulei la incins si se adauga cateii de usturoi,

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr muschi de porc
  • 3 catei de usturoi
  • o ceasca de vin
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se portioneaza carnea si se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie, se pune ulei la incins si se adauga cateii de usturoi, zdrobiti cu lama de cutit. Cand acestia isi schimba culoarea, se scot din tigaie si se arunca. Carnea se da prin faina si se prajeste pana prinde crusta. Se scoate si se lasa de-o parte. In uleiul ramas se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba. Se adauga vinul si faina si se amesteca (de preferat cu telul), avand grija sa nu ramana cocoloase. Cand sosul s-a ingrosat, se adauga carnea, sare si piper dupa gust si se lasa la fiert, la foc mic, inca cca 5 min.


Se serveste simplu sau cu orice fel de garnitura. Enjoy!

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa