Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg.
Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec prin jet de apa rece. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie patratele. Farfalele se amesteca cu untul topit, carnea de pui, rosii, ananas, busuioc, sare si piper.
Farfalle a la dimineata devreme se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa