Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg.
Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec prin jet de apa rece. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie patratele. Farfalele se amesteca cu untul topit, carnea de pui, rosii, ananas, busuioc, sare si piper.
Farfalle a la dimineata devreme se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa