Pentru fasole boabe cu carne se pregateste carnea la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasa coji si se fierbe separat, schimband apa.
Pentru fasole boabe cu carne se pregateste carnea la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasa coji si se fierbe separat, schimband apa odata sau de doua ori. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga fasolea, care nu trebuie sa fie de loc sfaramata. Se pune sare, putin bulion sau rosii si o frunza mica de dafin. Mancarea nu trebuie sa fie prea scazuta, este mai gustoasa cu putina zeama.
Fasolea boabe cu carne se serveste calda.
Cand eram copil imi doream foarte mult sa am zmeura in gradina, asa ca bunica a luat 3 butasi de la o vecina, insa la vremea...
Dulceata de zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj