Pentru fasole boabe cu carne se pregateste carnea la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasa coji si se fierbe separat, schimband apa.
Pentru fasole boabe cu carne se pregateste carnea la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se alege fasole care nu lasa coji si se fierbe separat, schimband apa odata sau de doua ori. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga fasolea, care nu trebuie sa fie de loc sfaramata. Se pune sare, putin bulion sau rosii si o frunza mica de dafin. Mancarea nu trebuie sa fie prea scazuta, este mai gustoasa cu putina zeama.
Fasolea boabe cu carne se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa