Fasole pastai cu inimioare de curcan

Inimioare de curcan gatite intr-o zi friguroasa e toamna!

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g inimi de curcan
  • 450 g fasole pastai
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare
  • o lingurita plante aromatice de Provence
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • o lingurita faina
  • o legatura marar verde
  • 50 ml ulei de masline

Mod de preparare

Inimioarele de curcan se curata de vinisoare si se taie rondele apoi se spala bine in mai multe ape reci.Se incinge uleiul in tigaie,adaugam inimioarele taiate rondele,legumele deshidratate fara sare,condimentele,sarea,foile de dafin,un pahar mare de apa,acoperim cu un capac si lasam la foc domol sa fiarba inabusit pana ce scade toata apa iar rondelele de inimoare sa rumenesc un pic,apoi adaugam fasolea verde pastai congelata,mai adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba 20 de minute,apoi adaugam pasta de tomate mestecand continuu si faina dezlegata cu un pahar de apa.Lasam sa clocoteasca bine apoi oprim focul si presaram deasupra,mararul verde tocat fin.

Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta Galette cu capsuni

” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...

Desert tarta Galette cu capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii