Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se oparesc. Pieptul de fazan se felia
Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se oparesc. Pieptul de fazan se feliaza, apoi se freaca fiecare felie cu sare, piper, cimbrisor si usturoiul zdrobit. Fiecare felie de carne se ruleaza in 2 foi de vita. Sunt in total 6 felii. Se pun rulourile obtinute intr-o cratita in care am topit unt. Se stropesc cu vin si in cuptor preincalzit, 30 minute se frig. Intre timp, varza se taie foarte subtire si in putin ulei amestecat cu vin o calim. Se sareaza si se pipereaza.
Se aranjeaza varza pe un platou, se stropeste cu jiul din tava in care am fript rulourile de fazan, se aseaza peste rulourile, taiate in doua, oblic.
Hmmm, de când am vizualizat așa din coada ochiului această rețetă pe net, mi-a rămas pe retină. Exact pe gustul...
Bucatele de pui cu mango si lapte de cocosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura