Fazan la frigare

Fazanul se curata, se fgoleste de intestine, apoi se parleste si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se infasoara in slanina. Se pune apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fazan
  • sare
  • piper
  • 30 gr slanina

Mod de preparare

Fazanul se curata, se fgoleste de intestine, apoi se parleste si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se infasoara in slanina. Se pune apoi pe frigare, la foc mare si se lasa 40-45 de minute la prajit.


Se scoate slanina, dupa ce s-a gatit si se serveste cu diferite legume si salate de sezon.

Alte retete:

Rulada de porc Curcan umplut Vinete impanate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...