Fazanul se curata, se fgoleste de intestine, apoi se parleste si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se infasoara in slanina. Se pune apoi
Fazanul se curata, se fgoleste de intestine, apoi se parleste si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se infasoara in slanina. Se pune apoi pe frigare, la foc mare si se lasa 40-45 de minute la prajit.
Se scoate slanina, dupa ce s-a gatit si se serveste cu diferite legume si salate de sezon.
Alte retete:
Rulada de porc Curcan umplut Vinete impanate
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata