Felii de vanat in sos de vin cu capsuni

Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vanat
  • 100 g bacon
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • rozmarin
  • nucsoara
  • 25 ml vin rosu
  • 3 cepe
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 lingura gem de afine
  • 1 lingurita piper macinat
  • 250 g capsuni
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie si portocala in sosul de la carne. Carnea se lasa sa stea, apoi se feliaza. Sosul se da in clocot impreuna cu fructele si se toarna peste carne. Se serveste cu galuste.
Alte aperitive recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...