Felii de vanat in sos de vin cu capsuni

Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vanat
  • 100 g bacon
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • rozmarin
  • nucsoara
  • 25 ml vin rosu
  • 3 cepe
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 lingura gem de afine
  • 1 lingurita piper macinat
  • 250 g capsuni
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie si portocala in sosul de la carne. Carnea se lasa sa stea, apoi se feliaza. Sosul se da in clocot impreuna cu fructele si se toarna peste carne. Se serveste cu galuste.
Alte aperitive recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Paine de casa si doi ani de bucataras

Parca ieri mi-am facut si eu cont aici, ce repede a trecut timpul! Si parca va cunosc de un car de ani, asa mi se pare...

Paine de casa si doi ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii