Ficat cu ceapa si sos de rosii

Ficatul cu ceapa si sos de rosii este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu ficat mai aveti nevoie de cepe, suc de rosii, boia de ardei, vegeta si piper.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficat de pasare
  • 4 cepe
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 lg boia de ardei
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Ficatul cu ceapa si sos de rosii este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu ficat se taie ceapa si se pune la calit in ulei, se adauga ficatul spalat si taiat bucati si apa ca sa il acopereDupa ce a fiert 10 minute se adauga bulionul amestecat cu boiaua, vegeta, piper si se mai lasa 10 minute.


Ficatul cu ceapa si sos de rosii se serveste cu pure de cartofi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii