Ficat cu ceapa si sos de rosii

Ficatul cu ceapa si sos de rosii este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu ficat mai aveti nevoie de cepe, suc de rosii, boia de ardei, vegeta si piper.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficat de pasare
  • 4 cepe
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 lg boia de ardei
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Ficatul cu ceapa si sos de rosii este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu ficat se taie ceapa si se pune la calit in ulei, se adauga ficatul spalat si taiat bucati si apa ca sa il acopereDupa ce a fiert 10 minute se adauga bulionul amestecat cu boiaua, vegeta, piper si se mai lasa 10 minute.


Ficatul cu ceapa si sos de rosii se serveste cu pure de cartofi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu jeleu de piersici

Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...

Cheesecake cu jeleu de piersici
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca