Taie ficatul fasii de grosimea unui deget si prajeste-l in 3 linguri de ulei amestecand continuu si condimenteaza-l cu putin maghiran. Intr-un alt vas
Taie ficatul fasii de grosimea unui deget si prajeste-l in 3 linguri de ulei amestecand continuu si condimenteaza-l cu putin maghiran. Intr-un alt vas prajeste prazul taiat rondele intr-o lingura de ulei, dupa care adauga ciupercile feliate. Condimenteaza-le cu sare si piper, si inabuse-le pana se evapora zeama. Aseaza un strat de ficat intr-un vas termorezistent uns cu unt, dupa care urmeaza un strat de ciuperci cu ceapa. Continua asa pana se termina ingredientele. Ultimul strat sa fie de ficat. Prajeste-l in cuptorul incins si cand e aproape gata toarna peste preparat sosul descris in cele ce urmeaza. Pune-l din nou in cuptor sa se prajeasca sosul. Il poti presara cu cascaval ras.
Sosul: Amesteca faina cu lapte rece. Condimenteaza cu putin sare si nucsoara, dupa care adauga si untul. Fierbe-l pe foc in timp ce amesteci continuu, pana devine dens.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Ce ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa