Ficatul se spala, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se pune in strat subtire intr-o forma unsa cu ulei. Pes
Ficatul se spala, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se pune in strat subtire intr-o forma unsa cu ulei. Peste feliile de ficat se aseaza un strat de ceapa, usturoi si patrunjel verde tocat, in amestec, peste care se pun ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se incheie operatia cu un strat de felii de ficat, care se acopera cu o ceasca de supa de carne sarata si o foaie de dafin pisata. Se introduce oala in cuptor pentru trei sferturi de ora, dupa care se scot feliile de ficat si se pastreaza sosul in care se adauga o lingura de otet, putina faina, boabe de piper si felii subtiri de lamaie. Sosul se tine pe foc moale zece minute, dupa care se toarna peste feliile de ficat asezate in mijlocul unui platou mare si inconjurat cu orez fiert.
Se serveste cald.
Alte retete:
Iepure cu ciuperci si smantana
Ostropel de pui
Orez cu pui
Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient...
Ravioli cu chorizo si mazare verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura