Ficat de gasca natur

Se alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se aseaza intr-o cratita cu un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un ficat de gasca
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Se alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se aseaza intr-o cratita cu unt. Se acopera si se da la cuptor, la foc moale.

Se tine cam 25-30 de minute la cuptor, in functie de marime. Cand e gata se presara cu sare, si se serveste rece sau cald, dupa gust.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca