Ficat de porc cu sos Meuniere

Pentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri. Faina se cerne.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ficat de porc - 500 g
  • faina - 25 g
  • lamaie - 50 g
  • ulei - 50 ml
  • sos Méunière - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri. Faina se cerne. Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se sareaza.

Ficatul de porc se serveste cald, cu sos Méunière si rondele de lamaie cu garnitura de cartofi.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...