Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un vas cu unt fierbinte, la
Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un vas cu unt fierbinte, la rumenit. Se gatesc bine, fara sa fie lasate in sange.
Se serveste cu patrunjel tocat presat deasupra.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Ciuperci la cuptor
Va invit cu drag la tarta delicioasa!
Tarta rustica cu branza dulce si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa