Pentru ficatul la gratar cu unt si patrunjel se curata ficatul si se taie felii cat mai egale ca grosime. Se presara cu putin piper, se ung cu unt si se pun la fript.
Pentru ficatul la gratar cu unt si patrunjel se curata ficatul si se taie felii cat mai egale ca grosime. Se presara cu putin piper, se ung cu unt si se pun la fript pe gratarul incins, la foc potrivit, tinandu-se 10 — 15 minute. In acest timp se mai ung odata si se intorc de doua ori pe o parte si pe alta. Se sareaza. Ficatul prea fript pierde din gust si din fragezime. Trebuie servit imediat. Cand este gata, se asaza pe o farfurie fierbinte, se pune pe fiecare felie de ficat o bucatica mica de unt proaspat cu putina verdeata.
Ficatul la gratar se serveste cu garnitura de legume si salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa