Ficat pane

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet. Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ficat de porc
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet.

Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si la tigaie cu ei.


Se poate servi cu sos de rosii si maioneza.

Pofta buna!

Reteta Ficat pane a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu ficat gasiti aici:

Rulouri cu ficat,

Ficat cu boia,

Ficat de vitel umplut si sparanghel

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Chefal pe pat de lamaie

Noh, se pare că, an de an în această perioadă a anului, mă/ne împrietenim cu chefalul în diverse...

Chefal pe pat de lamaie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise