Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet. Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si l
Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet.
Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si la tigaie cu ei.
Se poate servi cu sos de rosii si maioneza.
Pofta buna!
Reteta Ficat pane a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu ficat gasiti aici:
Rulouri cu ficat,
Ficat cu boia,
Ficat de vitel umplut si sparanghel
simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...
Prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.