Ficat pane

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet. Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ficat de porc
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet.

Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si la tigaie cu ei.


Se poate servi cu sos de rosii si maioneza.

Pofta buna!

Reteta Ficat pane a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu ficat gasiti aici:

Rulouri cu ficat,

Ficat cu boia,

Ficat de vitel umplut si sparanghel

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu visine

simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...

Prajitura cu visine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii