Ficat prajit la tigaie

Se sterge ficatul, se curata si se taie felii subtiri. Se dau feliile prin faina si se prajesc la foc viu in unt topit. Nu se tin prea mult pe foc deo

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se sterge ficatul, se curata si se taie felii subtiri. Se dau feliile prin faina si se prajesc la foc viu in unt topit. Nu se tin prea mult pe foc deoarece ficatul se intareste. Se asaza feliile pe o farfurie. In sosul ficatului se stoarce zeama de la o jumatate de lamiie, apoi se strecoara si se toarna peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust si se garniseste cufelii de lamiie si patrunjel verde tocat. Ficatul se sareaza intotdeauna

dupa ce a fost fript, deoarece sarea il intareste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert baclava de post

Aveam niste foi de placinta prin congelator pe care le tot mutam dintr-un loc in altul. Si pentru ca imi doream de mult timp...

Desert baclava de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca