Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.Cand ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii, si amestecam bine. Dupa
Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.Cand ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii, si amestecam bine. Dupa 3-4 minute la foc iute, ficateii isi vor schimba culoarea.
Adaugam mararul, amestecam mai departe la foc iute aproximativ 5-6 minute, dupa care adaugam si vinul.
Continuam sa amestecam la foc iute, pana vinul se evapora(5-6 minute).Abia acum condimentam cu sare si piper.
Mai invartim 1-2 minute.
Pot fi serviti cu mamaliguta.
(Nu condimentati/sarati decit 1-2 minute inaite de a fi gata si nu il lasati pe foc mai mult de 20 de minute, altfel veti servi un ficat tare si sec).
Reteta Ficatei cu ceapa, vin si marar a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...
Salata cu pastrav afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj