Ficatei de pasare prajiti cu rosii si usturoi

Pentru ficatei de pasare prajiti cu rosii si usturoi se iau ficatii de pasare, se sareaza, pipereaza apoi se tavalesc in faina si se prajesc intr-o tigaie in unt si ulei.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg ficati de pasare
  • 2-3 linguri faina
  • 150 g unt
  • 150 g ulei
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru ficatei de pasare prajiti cu rosii si usturoi se iau ficatii de pasare, se sareaza, pipereaza apoi se tavalesc in faina si se prajesc intr-o tigaie in unt si ulei in parti egale. Intr-un alt vas se pregateste urmatorul sos: cele 5 rosii fara pielita si seminte tocate, se sareaza, pipereaza si se pun in ulei cu sare, piper, si usturoiul tocat si putin patrunjel. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc domol 20 minute, dupa care se baga ficatii. Se lasa sa dea cateva clocote cu sosul, apoi se serveste calda.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...