Ficatei de pui

Se spala salata si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa si se taie in rondele subtiri. Se curaja merele si se taie felii. Se pune salata, merele si

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 150 g salata verde
  • 3 mere
  • 1 ceapa rosie
  • 4 linguri de otet de mere
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 1 lingura de mustar
  • 8 linguri ulei
  • jumatate de lingurita de maghiran urscat
  • 50 g samburi de nuca
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare

Se spala salata si se lasa sa se scurga.

Se curata ceapa si se taie in rondele subtiri.

Se curaja merele si se taie felii.

Se pune salata, merele si ceapa intr-un castron si se prepara un sos astfel: amesteci 6 linguri de ulei, cu mustarul, otetul, sarea, piperul, maghiranul si un varf de cutit zahar.

Se toarna amestecul peste mere si deasupra se arunca nuca zdrobita.

Se spala ficateii, se pune sare si piper pe ei, se dau prin faina si se prajeste circa 4 minute.

Se scot din tigaie.
Se servesc la masa cu salata pregatita.

Pofta buna!

Alte retete culinare cu ficatei:

Ficatei de pui cu slaninuta,

Ficatei gratinati cu sos picant,

Ficatei Cleo,

Salata de ficatei de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...