Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina
Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina taiata in feliute si dupa 5-6 minute adaugati ceapa taiata julienne. Dupa 3-4 minute adaugati merele taiate in felii si prajiti-le la foc mic 5 minute. Puneti peste mere ficateii de pui, adaugati vinul, maghiranul si potriviti de sare si piper. Mai lasati 4-5 minute la foc mic.
Se poate servi cu o garnitura de orez sau cu galuste de paine.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Cartofi la cuptor
Andra Mihail ne invită la Ostropel de pui, acest fel de mâncare tradițional românesc cu pui suculent, sos de...
Ostropel de pui - Rețeta delicioasă și ușor de preparatPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura