Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa
Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa fie pus pe foc vasul. Se scurge apoi, se stropeste cu putin ulei, sare si piper si se amesteca. Se pune intr-un vas uleiul cu usturoiul, se incinge si se adauga ficateii. Cand sunt aproape gata, se adauga ketchupul, piperul, boiaua, sarea si cimbrul. Se calesc putin si se sting cu vin.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Aceasta delicioasa supa este o reteta recomandata de Jamie Oliver, in cartea lui "Jamie's Dinner". Jamie ne sfatuieste sa...
Supa-crema de rosii by Jamie OliverIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.