Fileul de porc cu castraveti este o reteta de inspiratie asiatica, care se gateste foarte usor si rapid.
Mod de preparare:
Carnea se taie fasii subtiri, se pune intr-un castron peste care se adauga usturoiul pisat, ardei iute taiat rondele, ghimbirul ras si sos de soia.
Ceapa se taie pe lungime si se caleste 2 minute in ulei. Se Scoate ceapa si, in uleiul ramas, se pune amestecul de carne si se prajeste cca 5 minute. Apoi se scoate carnea si se calesc, 2 minute, castravetii taiati rondele fine. Se pun apoi in acelasi vas carnea,c eapa, castravetii si se mai amesteca pe foc 2 minunte, dupa care se presara susan.
Fileul de porc se serveste cald, alaturi de orez fiert pe abur sau taietei de orez.
Biscuitii de casa sunt printre preferatii nostri. Serviti la micul dejun cu o ceasca de ceai sau de cafea, sau pentru...
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa