Filet de porc cu sos de piper

Taiati carnea felii subtiri (15 mm) Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fieca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Filet de porc
  • 400 smîntîna (de frisca)
  • 100 ml vin alb
  • piper boabe -alb
  • verde
  • negru
  • ceva ulei de masline(sau floarea soarelui
  • sare

Mod de preparare

Taiati carnea felii subtiri (15 mm)

Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fiecare parte.Se stinge cu vin alb.Se adauga smîntîna si piperul alb/verde si se amesteca putin si se sareaza.Se lasa la fiert înca 2-3 minute la foc puternic.

Daca nu se leaga sosul(din cauza smîntînii..ca fiecare gaseste altceva) ,legati sosul cu putin amidon.


Se serveste cald cu orez natur/wild/basmati/thai..

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa