Filet de porc cu sos de piper

Taiati carnea felii subtiri (15 mm) Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fieca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Filet de porc
  • 400 smîntîna (de frisca)
  • 100 ml vin alb
  • piper boabe -alb
  • verde
  • negru
  • ceva ulei de masline(sau floarea soarelui
  • sare

Mod de preparare

Taiati carnea felii subtiri (15 mm)

Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fiecare parte.Se stinge cu vin alb.Se adauga smîntîna si piperul alb/verde si se amesteca putin si se sareaza.Se lasa la fiert înca 2-3 minute la foc puternic.

Daca nu se leaga sosul(din cauza smîntînii..ca fiecare gaseste altceva) ,legati sosul cu putin amidon.


Se serveste cald cu orez natur/wild/basmati/thai..

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!