Pentru friganelele de paine se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se moaie in lapte cu putin zahar cateva minute. Se scot din lapte si se dau prin ou batut.
Pentru friganelele de paine se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se moaie in lapte cu putin zahar cateva minute. Se scot din lapte si se dau prin ou batut amestecat cu o lingurita de ulei. Se prajesc pe ambele parti, in unt sau in untura fierbinte, cu putin inainte de a fi servite, la masa.
Friganelele de paine se servesc cu legume oparite cu unt, cartofi cu smantana etc.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii